keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tervetuloa!

Ne harvat ihanat, jotka mun kirjoituksia on aikoinaan lukenut ja toivoo niitä saavansa vielä lisää, niin haluan kiittää teitä kaikkia! Teidän kommentit on aina pristänyt kauheasti ja antanut inspiraatiota kirjoittaa lisää! Mun kevät on ollut kauheen rankka... Kirjoittaminen on ihan täysin jäänyt. Mutta olen vähän miettinyt, jos kesällä kaikkien kiireiden jälkeen aloittaisin uudestaan! :-) Hirveä into olisi kirjoitella ja aiheita mulla olisi vaikka kuinka. Nyt pitää kuitenkin keskittyä vielä hetki pääsykokeisiin kunnes annan itselleni luvan tehdä muita juttuja.

Onko mulla täällä enää yhtää lukijoita jäljellä? :D

Kiitos jokatapauksessa kaikista ihanista kommenteista, mitä olen saanut!

- Sonja

9 kommenttia:

  1. On lukijoita!
    Ja tosi mahtavaa jos jatkat taas kirjoittelua:D

    VastaaPoista
  2. Lauramaria, mahtavaa! :-) Mäkin jään innolla seuraamaan sun vaihtovuotta!

    VastaaPoista
  3. Täälläkin yksi lukija ilmoittautuu! :) Miten sulla on pääsykokeisiin luvut ja kirjoitukset sujuneet? Tsemppiä loppurutistukseen!

    VastaaPoista
  4. Heidi, ihana kuulla! :-)

    Anonyymi, pääsykokeisiin on yritetty kovasti lukea valmennuskurssinkin voimin, mutta silti tuntuu että aika loppuu pahasti kesken! Kirjoitan kuitenkin varmasti pääsykokeista ja kirjoituksista enemmän omassa postauksessa. Huomennahan sen vasta todellisuudessa näkee, miten ne kirjoitukset meni. ;-)

    VastaaPoista
  5. Jatka ehdottomasti kirjoittamista, osaat kirjoittaa tosi mielenkiintoisesti ja innostavasti! :) Miten pääsykokeet sujuivat?

    Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla! Lue ihmeessä seuraava postaus, kerron siinä tarkemmin pääsykokeistakin! :-) Ihanaa kesää sinnekin!

      Poista
  6. Heei, pääsykoepäivitystä kaivataan! :) Kuulin, että koe taisi olla aika vaikea? Paljon opiskelleita ei kuulemma myöskään tänä vuonna palkittu kovasta työstä; hyvän tuurin omaavia kai paremminkin...? Kaikkea ei onneksi tarvi tai kuulukaan osata, mutta toivottavasti meni hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain juuri kirjoitettua seuraavan postauksen, joten sinne vain lukemaan! ;-) Kieltämättä koe oli erilainen kuin odotin/toivoin. Itse en olisi toivonut aineistolla olevan niin suurta merkitystä kuin sillä tässä kokeessa oli.

      Poista