keskiviikko 21. lokakuuta 2015

#kukkoonirti

Tänään on ollut kiva päivä. Aamulla Orion tarjosi meille oikein hyvän aamupalan, jonka jälkeen saatiin ihka omat stetarit! Tänä iltana olenkin sitten yrittänyt kuunnella sillä hengitysääniä ja sydämmen sykettä. Stetarit tuli juuri sopivasti viikkoa ennen nallesairaalaa jolloin pääseekin sitten leikkimään sillä lisää.


Lisäksi meidän kurssin huikea e-biletraileri julkaistiin tänää youtubessa. Pakko jakaa se täälläkin, niin hienoa osaamista siinä on. Tuskin kuitenkin kovin monelta löytyy helikopterikameraa jolla ollaan kuvattu meidän upea loppuhuipennus Torni hotellissa.

E-bileet on siis fuksikurssin esittäytymisbileet, jossa on tarkoituksena tehdä kaikki paremmin kuin viime vuonna. E-bileisiin valitaan salainen teema joka lopulta julkaistaan trailerin mukana. Meidän trailerin loppuosa on eri videolla, sekin löytyy youtubesta, mutta teemana toimii siis Seitsemän kuolemansyntiä. Teemasta tehdään sitten vähän pidempikin video joka näytetään itse bileissä. :-) Siitä tulee luultavasti yhtä huikea kuin tästä traileristakin!


Tosiaan meidän kurssin isännän sukunimen mukaan kurssi on nimetty Cursus Kukoksi. Tämä ehkä vähän selittää tuota miksi muutettiin peto kukoksi. Meidän kurssi on kyllä niin huikea! Cursus kukko <3

1 kommentti: